Om DanXpress

OBS: Efter den 01-07-2019 er det blevet lovkrav at kurérfirmaer skal have autorisation fra færdselsstyrelsen for lovligt at drive virksomhed i Danmark.

          Vores tilladelsesnummer er 6980804 og kan checkes på find transportvirksomhed.

Bedste kurér service og kvalitet fra imødekommende mennesker

Hos DanXpress kurérfirma bliver du betjent af professionelle folk med gedigen erfaring:

Vi repræsenterer jo dit firma, når vi kommer ud til din kunde, og derfor er vore chauffører altid imødekommende og høflige. De har igennem lang erfaring opøvet en ekspertise, som kommer dit firma til gode, når de kontakter din kunde.

Vi leverer kurér service lidt ud over det sædvanlige

  • Ringer dig op, når varerne er leveret
  • Direkte levering uden omladning
  • Moderne GPS udstyr sikrer optimal levering
  • Overholder aftaler og informerer telefonisk om aftaler, vi bliver forhindret i at holde

Vi behandler dit gods forsigtigt

Vi kører jævnligt med sårbart hospitalsudstyr, så vi ved, hvor vigtigt det er, at vi behandler dit gods skånsomt. Alle chauffører i vores kurérfirma forstår at behandle godset med omtanke.

DanXpress er et solidt kurérfirma med visioner

DanXpress er et dansk kurer- og expressfragtfirma med et solidt erfaringsgrundlag inden for transportbranchen. Vi er miljøbevidste og fokuserer på at levere den mest optimale expresservice for vore kunder med vægt på en så skånsom belastning af miljøet som muligt.

 

Om alkohol og rygning

DanXpress accepterer ikke, at vores ansatte i eller på arbejde nyder eller er påvirkede af alkohol. DanXpress efterlever den danske lov om rygning på offentlige steder.